Velkommen til

Mit navn er Marianne, jeg er indehaver af Storch-attitude i Aalborg. 

Jeg åbnede min første frisørsalon i min barndomsby Hjallerup i 1997,  hvor jeg med stor succes har klippet, farvet, og vejledt adskillige kunder igennem årerne. I 2018 åbnede jeg min hyggelige salon i Aalborg centrum.

Jeg tager altid imod mine gæster med højt humør, og salonen emmer af god og positiv stemning.​ Jeg har masser af erfaring at dele ud af. Trods mine mange års erfaring har jeg bestemt ikke mistet interessen for faget. Tværtimod! Jeg tager gerne på kurser i udlandet 1-2 gange om året, for mode og hår er en livsstil, jeg elsker. 

Netop derfor bruger jeg også al min fritid på at følge med i hvad der rører sig indenfor mode, hår, make-up, tøj, sko osv.​

Hos mig er der altid mulighed for en kreativ løsning på eventuelle hårkriser- altid med højt humør og smil på læben.​

Jeg sælger kun lækre og eksklusive hårprodukter i min salon. Jeg vil guide dig til at finde frem til, hvad der kan finde din ”naturlige skønhed frem, og give masser af gode råd indenfor hårpleje og styling.

Fortælle dig om, hvad de rigtige produkter kan gøre for dig og dit hår i en travl hverdag, så du altid føler dig smuk og unik.​ 

Jeg glæder mig til at se dig!​

Marianne Iwanovius Storch